Автомобили

Предстои ви пътуване, но нямате не може да разчитате на вашия автомобил поради повреда? Или не живеете в България, а ви е нужна кола по време на престоя в страната? Каквато и да в причината, поради която ви трябва краткосрочен автомобил под наем може да разчитате на Speedycars.eu.

Ние разполагаме с автопарк от нови леки коли, които предлагат практичност, функционалност и комфорт. В категорията леки автомобили влизат превозни средства с компактни размери, които са предназначени за шофиране предимно в градска среда или по магистрали и скоростни пътища.

Тези коли са идеална възможност за придвижване на късни и дълги разстояния по време на вашия престой в страната или като заместител на автомобил в ремонт. Леките коли са предпочитан избор от двойки или самостоятелно пътуващи, които търсят удобно придвижване.

Леките автомобили могат да са и подходяща семейна кола, в която да се добави детско столче за най-малките членове на семейството.

Леки автомобили за практично и удобно пътуване

Колата е незаменима част от нашия живот. Удобството, което това превозно средство предлага е незаменимо ако живеете в един голям град или работата ви изисква пътуване. Понякога обаче автомобила ни предава, когато ни е най-нужен.

В такива моменти може да се обърнете към нашата фирма за коли под наем и да изберете подходящ автомобил, който да замести вашия.

Леките коли пода наем са идеални за различни ситуации - от градско шофиране и пътувания до по-дълги разстояния. Те предоставят удобство и комфорт, което ги прави подходящи за хора, които търсят практично и икономично превозно средство за своите нужди.

Превозните средства в категорията Леки коли са оборудвани със стандартни функции, които гарантират комфорта и безопасността на автомобила. Независими кой от автомобилите ще наемете може да очаквате, че ще бъде оборудван с високоефективен климатроник, радио/CD плейър, бордови компютър, въздушни възглавници и други системи за безопасност.

Какви автомобили предлагаме в категорията леки коли

Ние се стараем да обновяваме автопарка периодично и да предлагаме нови модели автомобили, с които да гарантираме безопасното и сигурни придвижване на нашите клиенти. Категорията леки коли под наем е предназначена за тези, които търсят превозно средство, което предлага лесно управление, компактни размери и удобен интериор.

Някои от автомобилите, които ви предлагаме са представители на модели излезли през последните 2-3 години. Ние залагаме на марки, които се славят със своята издръжливост и практичност в автомобилната индустрия.

Предлагаме ви да разгледате най-новите модели на Volkswagen Polo, Toyota Yaris, Volkswagen Golf, Toyota Corolla. Към всеки един автомобил може да бъдат добавени допълнителни екстри като детски столчета, вериги за сняг или ски багажник.

Доверете се на Speedycars.eu за предоставянето на автомобил под наем, който да задоволи вашите нужди.