Volkswagen Polo Aвтоматик под наем

Цени от €0.00 / ден
Съвет: Изберете желаните от Вас дати, за да калкулирате наемната цена.

Снимки

  • Volkswagen Polo Aвтоматик big thumb - 1
  • Volkswagen Polo Aвтоматик big thumb - 2
  • Volkswagen Polo Aвтоматик big thumb - 3
  • Volkswagen Polo Aвтоматик big thumb - 4

Възможни екстри

Ценообразуване

  • Наемна цена €0
    (Цени от 0.00/ден)
  • Общо €0.00
  • Депозит €0.00

Цени на ден за Volkswagen Polo Aвтоматик под наем

Сезон 2-4 дни 5-7 дни 8-14 дни 15-29 дни 30+ дни Депозит
Зимен €0.00 €0.00 €0.00 €0.00 €0.00 €0.00
Летен €0.00 €0.00 €0.00 €0.00 €0.00 €0.00

2014 година

1.4 л / 16V

75 конски сили

Бензин

Автоматична скоростна кутия

Бордови компютър

Ел. Огледала

Ел. Стъкла

Климатик

Парктроник 

Радио/CD+у-ние от волана

Въздушни възглавници

АBS

Централно заключване

5 врати

Volkswagen Polo е икономичен тип автомобил, който се произвежда от германската автомобилна компания „Фолксваген“. Моделът Polo се произвежда от 1975 година насам и целта му, заедно другите модели Golf и Passat, е да заменят успешния дотогава модел на компанията „Костенурка“. Настоящият автомобил е от 2014 година и е от предпоследното пето поколение.

Двигателят е с мощност от 75 конски сили и обем от 1400 кубика, задвижването е предно.

Моделът Polo се отличава със стилен дизайн, високо качество, надеждност и компактност. Купето на автомобила е хечбек, а мястото в него е напълно оптимизирано. Петото поколение на марката печели приза за европейски „Автомобил на годината“ за 2010 година.

Сред силните страни на този модел са и ниският среден разход на гориво – 6л/100км, компактният му дизайн, както и големият багажник, характерен за автомобили с хечбек купе, чийто обем може да достигне до 1000 литра, което го прави изключително подходящ за големи семейни почивки или пък просто превозване на по-голямо количество багаж.

Двигателят на автомобила е бензинов и той покрива голяма част от екологичните стандарти, за да получи оценка Евро 5 и да бъде възможно най-екологично чист автомобил.

7-степенната автоматична скоростна кутия прави автомобила изключително лесен и удобен за управление, като в същото време това не отнема от възможностите му.

Стилният и уютен интериор ще направи пътуването ви още по-приятно и неусетно, а оптимизираното пространство ще ви осигури пълен комфорт.

Volkswagen Polo определено е страхотен избор, независимо от нуждите ви в конкретния случай, и ще бъде вашият верен приятел по време на пътуването ви.

Взимайки Volkswagen Polo за кола под наем, вие ще получите пълен резервоар, доставка и прибиране (в София), неограничен пробег, денонощна пътна помощ, пълна техническа поддръжка и редица други екстри. Нужни са ви единствено валидни книжка и лична карта, за да бъде нает автомобилът.