За нас

Ние сме SpeedyCars

Всичко, което Ви е нужно

Независимо дали става въпрос за почивка или работа, ние сме винаги насреща, за да Ви предложим най-доброто решение!

SpeedyCars office

Малко повече за нас

Стартирахме дейността си през далечната 2007 година. Изминахме дълъг път на развитие, осеян с трудности, изпитания и предизвикателства.

Сега сме по-опитни, по-мотивирани, по-целеустремени и решени да предоставяме най-добрата за цената си услуга на пазара в България!

11 години по-късно, отново сме Вашия доверен партньор, на когото можете да разчитате на 100%, когато имате нужда от автомобил.

Към какво се стремим

  • Да имаме все повече лоялни клиенти;
  • Да виждаме само позитивни отзиви за работата си;
  • Да предлагаме персонализирани решения на клиентите си;
  • Да отдаваме само нови, поддържани и комфортни автомобили;

Какво ни отличава

Качеството на предлаганите услуги е основен приоритет на всяка компания за Rent-a-car услуги. Ние също се стремим към безупречно качество и изпълнение на услугите, но наравно с това поставяме като главен приоритет и нещо, което често се пренебрегва – клиентското обслужване.

Вярваме, че за да бъде максимално удовлетворен един потребител, не е достатъчно изпълнението на услугата да е безпогрешно.

Смятаме, че също толкова важно е и да му бъде предоставена цялата необходима информация по достъпен начин, така че той да не се чувства объркан относно това какво точно ще получи.

Държим и на любезното обслужване и бързия отговор на всеки зададен ни въпрос.

Тъй като потребителя е в основата на нашата мисия и стремеж за развитие, ние имаме персонализиран подход и обръщаме индивидуално внимание на всеки потребител.

Смятаме, че това не е лесно за постигане, особено при натовареността на компаниите, предлагащи добри цени за коли под наем в София. Ето защо се гордеем всеки път, щом доволни клиенти ни показват, че сме успели да го постигнем.

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ