Цени


Автомобил 2-4 дни 5-7 дни 8-14 дни 15-29 дни 30+ дни Депозит
Volkswagen Polo Автоматик Volkswagen Polo Автоматик €32.00 €30.00 €27.00 €24.00 €22.00 €250.00
Toyota Yaris Автоматик Toyota Yaris Автоматик €32.00 €30.00 €27.00 €24.00 €22.00 €250.00
Volkswagen Polo Volkswagen Polo €30.00 €28.00 €26.00 €24.00 €22.00 €250.00
Toyota Yaris Hybrid Автоматик Toyota Yaris Hybrid Автоматик €33.00 €31.00 €28.00 €25.00 €23.00 €250.00
Автомобил 2-4 дни 5-7 дни 8-14 дни 15-29 дни 30+ дни Депозит
Volkswagen Polo Автоматик Volkswagen Polo Автоматик €40.00 €38.00 €36.00 €34.00 €32.00 €250.00
Toyota Yaris Автоматик Toyota Yaris Автоматик €40.00 €38.00 €36.00 €34.00 €32.00 €250.00
Volkswagen Polo Volkswagen Polo €38.00 €36.00 €34.00 €32.00 €30.00 €250.00
Toyota Yaris Hybrid Автоматик Toyota Yaris Hybrid Автоматик €42.00 €40.00 €38.00 €36.00 €34.00 €250.00
Автомобил 2-4 дни 5-7 дни 8-14 дни 15-29 дни 30+ дни Депозит
Seat Leon Seat Leon €33.00 €31.00 €28.00 €25.00 €23.00 €300.00
Opel Astra Автоматик Opel Astra Автоматик €36.00 €33.00 €30.00 €27.00 €24.00 €300.00
Volkswagen Golf Автоматик Volkswagen Golf Автоматик €36.00 €33.00 €30.00 €27.00 €24.00 €300.00
Toyota Corolla HB Автоматик Hybrid Toyota Corolla HB Автоматик Hybrid €38.00 €35.00 €32.00 €29.00 €27.00 €300.00
Volkswagen Golf Автоматик Volkswagen Golf Автоматик €38.00 €35.00 €32.00 €29.00 €27.00 €300.00
Автомобил 2-4 дни 5-7 дни 8-14 дни 15-29 дни 30+ дни Депозит
Seat Leon Seat Leon €43.00 €41.00 €38.00 €36.00 €33.00 €300.00
Opel Astra Автоматик Opel Astra Автоматик €45.00 €43.00 €41.00 €38.00 €36.00 €300.00
Volkswagen Golf Автоматик Volkswagen Golf Автоматик €46.00 €44.00 €41.00 €38.00 €36.00 €300.00
Toyota Corolla HB Автоматик Hybrid Toyota Corolla HB Автоматик Hybrid €50.00 €47.00 €45.00 €43.00 €40.00 €300.00
Volkswagen Golf Автоматик Volkswagen Golf Автоматик €50.00 €47.00 €45.00 €43.00 €40.00 €300.00
Автомобил 2-4 дни 5-7 дни 8-14 дни 15-29 дни 30+ дни Депозит
Toyota Corolla Hybrid Автоматик Toyota Corolla Hybrid Автоматик €38.00 €36.00 €33.00 €30.00 €27.00 €300.00
Volkswagen Golf SW Автоматик Volkswagen Golf SW Автоматик €38.00 €36.00 €33.00 €30.00 €27.00 €300.00
Toyota Corolla Автоматик Toyota Corolla Автоматик €38.00 €36.00 €33.00 €30.00 €27.00 €300.00
Volkswagen Passat Sedan Автоматик Volkswagen Passat Sedan Автоматик €60.00 €55.00 €50.00 €45.00 €40.00 €300.00
Автомобил 2-4 дни 5-7 дни 8-14 дни 15-29 дни 30+ дни Депозит
Toyota Corolla Hybrid Автоматик Toyota Corolla Hybrid Автоматик €55.00 €53.00 €50.00 €47.00 €44.00 €300.00
Volkswagen Golf SW Автоматик Volkswagen Golf SW Автоматик €55.00 €53.00 €50.00 €47.00 €44.00 €300.00
Toyota Corolla Автоматик Toyota Corolla Автоматик €50.00 €47.00 €44.00 €41.00 €40.00 €300.00
Volkswagen Passat Sedan Автоматик Volkswagen Passat Sedan Автоматик €65.00 €60.00 €55.00 €50.00 €45.00 €300.00
Автомобил 2-4 дни 5-7 дни 8-14 дни 15-29 дни 30+ дни Депозит
Volvo XC 60 4х4 Aвтоматик Volvo XC 60 4х4 Aвтоматик €70.00 €65.00 €60.00 €55.00 €50.00 €500.00
Hyundai Santa Fe 4x4 Aвтоматик  Hyundai Santa Fe 4x4 Aвтоматик €70.00 €65.00 €60.00 €55.00 €50.00 €500.00
Mercedes ML 4х4 Автоматик Mercedes ML 4х4 Автоматик €110.00 €100.00 €90.00 €80.00 €75.00 €1000.00
Volkswagen T-ROC Автоматик Volkswagen T-ROC Автоматик €55.00 €50.00 €45.00 €40.00 €35.00 €400.00
Toyota C-HR Автоматик Toyota C-HR Автоматик €61.00 €56.00 €51.00 €46.00 €42.00 €400.00
Volkswagen Tiguan 4х4 Автоматик Volkswagen Tiguan 4х4 Автоматик €65.00 €60.00 €55.00 €50.00 €45.00 €500.00
Volkswagen Taigo Автоматик Volkswagen Taigo Автоматик €55.00 €50.00 €45.00 €40.00 €35.00 €400.00
Mercedes GL 4х4 Автоматик Mercedes GL 4х4 Автоматик €110.00 €100.00 €90.00 €80.00 €75.00 €1000.00
Volkswagen T-Cross Автоматик Volkswagen T-Cross Автоматик €41.00 €38.00 €35.00 €32.00 €29.00 €300.00
Автомобил 2-4 дни 5-7 дни 8-14 дни 15-29 дни 30+ дни Депозит
Volvo XC 60 4х4 Aвтоматик Volvo XC 60 4х4 Aвтоматик €75.00 €70.00 €65.00 €60.00 €55.00 €500.00
Hyundai Santa Fe 4x4 Aвтоматик  Hyundai Santa Fe 4x4 Aвтоматик €80.00 €75.00 €70.00 €65.00 €60.00 €500.00
Mercedes ML 4х4 Автоматик Mercedes ML 4х4 Автоматик €120.00 €110.00 €100.00 €90.00 €85.00 €1000.00
Volkswagen T-ROC Автоматик Volkswagen T-ROC Автоматик €70.00 €65.00 €60.00 €55.00 €50.00 €400.00
Toyota C-HR Автоматик Toyota C-HR Автоматик €65.00 €60.00 €55.00 €50.00 €45.00 €400.00
Volkswagen Tiguan 4х4 Автоматик Volkswagen Tiguan 4х4 Автоматик €75.00 €70.00 €65.00 €60.00 €55.00 €500.00
Volkswagen Taigo Автоматик Volkswagen Taigo Автоматик €65.00 €60.00 €55.00 €50.00 €45.00 €400.00
Mercedes GL 4х4 Автоматик Mercedes GL 4х4 Автоматик €120.00 €110.00 €100.00 €90.00 €85.00 €1000.00
Volkswagen T-Cross Автоматик Volkswagen T-Cross Автоматик €55.00 €50.00 €45.00 €40.00 €35.00 €300.00
Автомобил 2-4 дни 5-7 дни 8-14 дни 15-29 дни 30+ дни Депозит
Ford Galaxy 5+2 Автоматик Ford Galaxy 5+2 Автоматик €50.00 €45.00 €41.00 €38.00 €35.00 €400.00
Volkswagen Touran 5+2 Aвтоматик Volkswagen Touran 5+2 Aвтоматик €50.00 €45.00 €41.00 €38.00 €35.00 €400.00
Автомобил 2-4 дни 5-7 дни 8-14 дни 15-29 дни 30+ дни Депозит
Ford Galaxy 5+2 Автоматик Ford Galaxy 5+2 Автоматик €65.00 €60.00 €55.00 €50.00 €45.00 €400.00
Volkswagen Touran 5+2 Aвтоматик Volkswagen Touran 5+2 Aвтоматик €65.00 €62.00 €58.00 €54.00 €50.00 €400.00
Автомобил 2-4 дни 5-7 дни 8-14 дни 15-29 дни 30+ дни Депозит
Mercedes Vito 8+1 Aвтоматик Mercedes Vito 8+1 Aвтоматик €80.00 €75.00 €70.00 €65.00 €60.00 €500.00
Opel Vivaro  8+1 Opel Vivaro 8+1 €70.00 €65.00 €60.00 €55.00 €50.00 €500.00
Автомобил 2-4 дни 5-7 дни 8-14 дни 15-29 дни 30+ дни Депозит
Mercedes Vito 8+1 Aвтоматик Mercedes Vito 8+1 Aвтоматик €100.00 €90.00 €85.00 €80.00 €75.00 €500.00
Opel Vivaro  8+1 Opel Vivaro 8+1 €85.00 €80.00 €75.00 €70.00 €65.00 €500.00