Летище София - наем на кола

Организирайте престоя си в страната по най-добрия начин така, че да прекарате една приятна почивка. Ние предлагаме услуга за наемане на коли под наем от летище София, за да започнете престоя си в България подобаващо и спокойно.

Ако пребивавате в страната за определен период от време и ви предстои да се придвижвате между градовете, ви препоръчваме да използвате автомобил под наем.

Ние предлагаме тази услуга като осигуряваме надеждни автомобили от различни класове. Може да заявите наем от летище София и колата ще ви очаква подготвена в посочения от вас ден и час.

В нашия автопарк ще намерите разнообразие от марки и модели автомобили. Стараем се периодично да подновяваме автомобилите си и да ви предоставим най-новите модели на пазара. При нас ще намерите богат избор – от икономични градски коли, до луксозни SUV автомобили, ние предоставяме всякакви превозни средства съответстващи на вашите изисквания.

Защо да наемете коли под наем от летище София

Наемът на автомобил при престой в страната може да ви спести много време и неудобство. Ако не разполагате с кола в България, най-вероятно се налага да използвате градски или между градски транспорт. Ако пътувате със семейството си или много багаж, това едва ли ще ви е удобно.

Предлагаме ви да се спестите главоболията и да заявите наем на автомобил от летище София през нашия сайт speedycars.eu. Ние предоставяме лесен начин за наемане на автомобил като предлагаме коли от различен клас.

Независимо дали посещавате София по повод на бизнес среща, с туристическа цел или идвате в България за семейна почивка на Черноморието, при нас ще намерите подходящ автомобил.

Наемането на автомобил на летището е най-добрия начин да започнете престоя си в България. Така не се налага да гоните градски транспорт и да носите багажи. Избраният от вас автомобил ще ви очаква готов за вас на летището.

Дори и да пристигате късно вече може да сте сигурни, че наетият от вас автомобил ще ви очаква на летището. Ние се стараем да извършим качествена поддръжка и почистване на всеки един автомобил преди той да бъде отдаден под наем.

Спестете време, нерви и пари в гоненето на градски и междуградски транспорт. Доверете се на услугата коли под наем от летище София, която SpeedyCars предлага. Вие заслужавате да се насладите на спокойно и сигурно пътуване в България.

Гъвкави условия за наем

Ние предлагаме ясни и прозрачни цени за наем на коли без скрити такси. Всичко е описано в нашия сайт, за да може всеки клиент да има достъп до информацията, когато му е нужна. Гъвкавите условия за наем включват месечни или седмични пакети. Според периода и сезона можем да ви предложим специални цени.

Към всеки наем предлагаме допълнителни услуги като GPS устройство и избор на детско столче според възрастта и килограмите на вашето дете.

Предлагането на автомобил под наем от летище София също е част от гъвкавостта на услугите, които предлагаме. Не е нужно да идвате до наш офис, за да получите резервирания от вас автомобил. За ваше улеснение ние ще подготвим и докараме колата до летището, за да може наемът да започне веднага след вашето пристигане.

Разгледайте автомобилите, които предлагаме и заявете вашата регистрация още днес.