Автомобил с шофьор

Разгледайте великолепните забележителности на София. Изберете някоя от колите под наем на „Спидикарс ООД“ и с шофьора ни в роля на екскурзовод ce насладете на софийските музеи, църкви, паметници, природни забележителности.

Цени от 50 €

парламента в София храм паметник Александър Невски министерски съвет в София Витоша снимана от София

За кого е подходяща услугата „Автомобил с шофьор“

Услугата цели да улесни всеки потребител, който има нужда да се придвижи от едно място на друго без да разполага с личен автомобил. Една съществена подробност обаче отличава тази услуга от услугата ни за трансфери с автомобил под наем.

Нашите опитни шофьори биха могли да се погрижат за пътуването ви из непознат град, като влязат в ролята и на екскурзовод. По този начин ще имате възможността да се насладите на най-известните забележителности или интересните места за посещение в града, докато изпитвате максимален комфорт.

Шофьорите ни разполагат с над 10-годишен опит в професионалното управление на превозни средства. Можете да им се доверите, че пътуването ще бъде както комфортно, така и напълно безопасно за вас.

Едно от най-големите предимства на услугата е, че можете да се възползвате когато се налага да пътувате през непознат за вас маршрут на чуждо място. По този начин можете да избегнете редица неприятности и безпроблемно да достигнете до желаната дестинация.

Друго предимство, което не е за подценяване, е това, че няма да се налага да губите време в търсене на място за паркиране. Шофьорът ще се погрижи да паркира автомобила на подходящо място, докато вие разполагате със свободното си време.

Как се определя цената при наемане на шофьор

За разлика от rent-a-car услугите, при услугата „Автомобил с шофьор“ присъстват и някои допълнителни фактори, които играят роля при определянето на крайната цена.

Най-важната подробност, която се взима предвид, е времето, за което ще наемете шофьора.

В случай, че имате предпочитания за конкретен модел автомобил, това също ще се отрази на крайната цена. Ако се налага превоз на повече пътници, можете да поръчате и бус или миниван с шофьор.

В случай, че се налага да надвишите определеното при договорката време, винаги можете да доплатите и спокойно да се насладите на превоза си.

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ