Джипове под наем

Джипът в България вече отдавна не е просто въпрос на статут а е практично превозно средство, което внася комфорт и просторност във всяко ваше пътешествие. Това е причината екипът на SpeedyCars.eu да разполага с толкова голям набор от първокласни и луксозни джопове под наем.

По долу в темата ще засегнем въпроса по ползването на подобни автомобили, какъв модел е най-добре да изберете, както и практичността на в различните сезони.

За какви поводи обичайно се наемат джипове

Поводите да вземете един джип под наем могат да бъдат много, от пътуване до морето до специален момент във вашия или в живота на някой ваш близък. Поради техният внушителен вид и присъствие на пътя, много хора избират подобни коли, за да отбележат постижение в живота си, като завършване или абитуриентски бал.

Най-често срещаните причини поради, които хората наемат кола от нас са:

  • Зимно пътуване към ски курорт;
  • Дълго пътуване извън страната;
  • Превоз на важни личности, актьори, спортисти, т.н;
  • Рожден ден;
  • Сватба;
  • Изписване на бебе, кръщене, т.н.

Като причините могат да бъдат много различни и разнообразни, но съображенията да са еднакви – сигурност на пътя, комфорт и пространство.

Луксозен или икономичен джип под наем да изберете

Нашата селекция може да се обобщи в две общи категории – луксозни и икономични джипове. Луксозните модели не се ангажират с това да пестят гориво, тъй като техните мощни двигатели предоставят огромно количество мощност, която е подходяща за преход през труден терен, дърпане на каравана или просто бързо ускорение.

Тяхната стъпка на пътя е внушителна и изключително стабилна, което е и причината да могат да издържат на мощността, която техните двигатели произвеждат. Добър пример за такива „мечоци” са моделите на Mercedes, Volvo и Volkswagen.

Икономичните джипове са прекрасен избор при дълги, летни пътешествия, когато искате да се насладите на своята почивка без да се притеснявате за гориво и консумация. Икономичните джипове не отстъпват на луксозните по своята стабилност или присъствие на пътя, но бележат по-малка мощност за сметка на по-ниската консумация на гориво.

Това за мнозина няма никакво значение, особено ако ще използвате колата само за 1 ден, но ако ще пътувате на далече с нея е добре да го вземете предвид.

Истината е, че без значение какво изберете и в двата случая ще разполагате с чист, добре оборудван и стабилен автомобил на пътя. Що се отнася до тяхната цена, това, което има значение и определя крайната цена, която ще заплатите е:

  • Сезонът на наемане;
  • Моделът на колата;
  • Наличност в автопарка;
  • Продължителност на наемане.

За по-точна цена проверете страницата с цените или се обадете директно на централния ни офис в София.

Кога джипът е най-добрата ви опция

Джиповете са най-добре приложени в ситуации, в които е нужен високопроходим автомобил с добро сцепление и още по-добра мощност. През зимата джиповете се чувстват много по-сигурни на пътя, което е страхотна новина, особено ако ви предстои дълго пътуване през някой от многото планински проходи на България.

Джиповете също така идват с по-внушително присъствие на пътя, което ги прави и своеобразен статут, затова и много често се ползва по балове, партита, фирмени събирания и други празнични поводи. Мощността им позволява и да теглят каравани, тъй че можете дори да отидете на почивка с тях без да се притеснявате, дали колата ще смогне.

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ