Пътуване в чужбина

Благодарение на нашата реномирана фирма, предлагаща автомобили под наем, то всеки клиент притежава възможността да наеме автомобил, с който да отпътува до някоя европейска държава. Фирмата ни предлага услугата „Пътуване в чужбина”. По този начин потребителят не чувства никакви ограничения, по отношение на своите бъдещи планове.

Ако клиентът желае, то автоматично и за кратък период от време му се изготвят следните няколко документа:

  • Зелена карта;
  • Пълномощно за пътуване в чужбина.

Няма значение какъв клас автомобил сте решили да наемете по време на вашето пътуване, то таксата, която следва да заплатите, е една и съща. Размерът и се определя не според превозното средство и екстрите, предлагани от него, а на база разстоянието, съществуващо между двете държави. От тук следва да си направите извода, че за по-близките дестинации се заплаща по-евтино, а за по-отдалечените – по-скъпо.

Държава Цена (В ЕВРО) с ДДС
Гърция €80
Румъния €80
Сърбия €90
Австрия €150
Македония €90
Словакия €150
Словения €150
Полша €130

В случай, че имате някакви конкретни запитвания, то съветваме ви да се свържете с обслужващия персонал, който с радост ще ви съдейства, така че да получите отговор на вашите въпроси.

Ако заявите своето пътуване по-малко от 48 часа, преди да наемете превозно средство, то трябва да сте наясно, че таксата се заплаща в двоен размер.

Ето защо нашата компания ви предлага да мислите разумно и да действате прагматично, така че крайната цена да бъде в нормалния си размер. Наемете автомобила минимум 48 часа преди самото пътуване и сами ще се уверите, че този вид удоволствие и развлечение не ще ви струва скъпо.

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ