Миниван под наем

Миниваните са вторите най-просторни и големи транспортни автомобили след бусовете. За разлика от бусовете, тези транспортни МПС-та са много по-семейни като поставят хората по-близко едни до други.

Те са удобни за дълги преходи или кратки трансфери от летище до хотел и обратно, и точно това е причината екипите на SpeedyCars.eu в страната да предлагат няколко просторни модела минивани под наем.

Защо да изберете миниван под наем

Размерът и просторът вътре са обезателно две от най-главните причини хората да изберат един миниван. За много семейства в България и Европа, това е единственият удобен и приятен начин за превоз на цялото семейство, до 7 човека и багажът им.

Тези коли са характеризирани с невероятен комфорт при дълъг път, както за пасажерите така и за шофьора. По-старите модели са традиционно оборудвани с климатик на всички места, но контролът остава само на шофьора, докато по-новите модели като Ford Galaxy, предоставя пълен контрол на всички 7 зони на отопление.

Дори при изпълнен пасажерски капацитет, тези превозни средства оставят достатъчно пространство за багаж за всички пасажери. При по-големи и обемни товари тези автомобили могат да бъдат оборудвани с багажник на тавана.

Какви са предимствата на един нает ван

Предимствата от това да наемете миниван са много, като една част са свързани с практичността от подобно возило, а другите са чисто и просто свързани с комфорт и пространство за всички. Сред най-често срещаните предимства, които нашите клиенти изтъкват при наемане на миниван, са:

  • Комфортно возене;
  • Сигурност на пътя;
  • Висока мобилност;
  • Мобилно забавление;
  • Бордови компютър и навигация.

През перспективата на едно семейство, можем с лекота да разбере защо толкова много българи и чужденци избират да наемат миниван за себе си и своите семейства.

Каква е разликата между миниван и бус

Основната разлика между двата вида транспортни средства е външният размер и вътрешният обем. Хората наемат бусове, защото са по-големи и могат да поберат повече хора и багаж, като седалките са разделени, за да позволят по-лесно влизане през единствената странична врата.

Вановете са с по-семейно разположение на седалките, като от двете страни на задните седалки има плъзгащи врати и две предни врати за навигатора и шофьора. Отзад има още 2 седалки, понякога единична в зависимост от модела на автомобила.

Ако транспортирате малки деца, това да стигнете до тях лесно при нужда е от огромно значение за комфорта по време на пътуване. Важен е също така уютът, който един ван под наем може да предостави.

Съвети при селекция на ван под наем

Това, което задължително трябва е налице при избор на миниван е обезопаснителен седалка за деца и допълнителни колани. Истината, е че повечето модерни ванове са доста сходни като разпределение на седалките, като единствените им разлики са в екстрите и мощността.

Много от вановете са с мощни двигатели и автоматични или ръчни скоростни кутии, което ви дава възможност да изберете правилно спрямо желаното от вас ниво на комфорт и контрол. Ако предпочитате да не мислите за превключването на скорости, можете да вземете автоматик кола, а ако искате повече контрол при слизане и изпреварване, можете да вземете ръчна скоростна кутия.

Всичко други е въпрос на избор на правилния пакет, което ще сме сигурни да ви предоставим при нужда.

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ