Луксозни автомобили за сватби и балове

Все още се чудиш с каква кола да отидеш на абитуриентския бал? Не си сигурен, че онзи приятел на баща ти с лъскавия „Мерцедес“ ще удържи обещанието си и ще те закара до училище? Притесняваш се, че нещата може да се объркат и колата, за която си сигурен, че ще те заведе на бала може и да не е твоя в заветния момент? Съветваме те да спреш да се притесняваш и да потърсиш агенция за отдаване на коли под наем в София!

Бъди звезда на бала с луксозните автомобили на „Спидикарс ООД“. Ние предлагаме автопарк с коли под наем за бал или сватба, с които да събереш всички погледи. Луксозни коли под наем София не са толкова трудно достъпно нещо, колкото си мислиш.

Speedycars.еu е мястото, където ще намериш практични автомобили висок клас, които са чудесен избор за превозно средство за бал или сватба. Ето и някои от нашите предложения с цени за наем на кола:

 • Audi A8 - 250 €
 • BMW 750 - 250 €
 • Volvo XC90 - 150 €

Тези изключително елегантни автомобили са чудесния начин да стигнеш до локацията на своя празник. По пътя ти обещаваме, че всички хора ще обръщат поглед към теб захлас и ще ти завиждат тайничко, че се возиш в такъв прекрасен автомобил.

Какво включва цената на луксозните автомобили под наем за бал София

Чудиш си какво се включва в посочената сума за наем? Освен, че ще можеш да се изфукаш с най-елегантната кола, с която да пристигнеш на този важен ден, ние можем да ти предложим и професионален шофьор.

Така няма нужда да ангажираш роднина или приятел да те закара. А и по този начин сигурността на пътниците и автомобила по време на наема е гарантирана. В цената също включено и гориво, с което автомобила може да измине до 100 км.

Включено в цената:

 • Наем на автомобил до 5 часа;
 • До 100 км Пробег (гориво);
 • Шофьор.

Изисквания за наемане на коли под наем за абитуриентски бал

Интересуваш ли се какви са условията за наемане на коли под наем за сватба или бал? Избери автомобил от нашия онлайн каталог и провери дали е свободен за тези дати. В услугата „луксозни коли под наем“ е включен и професионален шофьор и поради тази причина може да не се изисква представяне на шофьорска книжка при наемане.

Ако все пак ти или твой познат ще шофира трябва да се предоставят валидни документи способността за управление на МПС. Най-важното изискване е шофьора на автомобила да спазване изискванията на Закона за Движение по Пътищата, за да осигури безопасността на всички участници в движението.

Допълнителни изисквания:

 • Спазване на прилично поведение по време не трансферирането на абитурента и съпровождащите го лица (не повече от 2 лица);
 • Не се допуска ЗАЛЕПВАНЕТО на никакви украси по детайли на автомобила които могат да навредят боята или лака.

Очакваме вашите въпроси с нетърпение. Готови сме да ви осигурим всичко нужно, за да пристигнете на най-специалния ден в живота си с елегантен и луксозен автомобил. Обърнете се към Speedycars.eu и намерете вашата кола под наем за бал.

 • Audi A8 S line под наем
 • Audi A8 под наем
 • Volvo XC90 под наем
 

„DJ Stenly“ - диджей и дисководещ за Вашата специална вечер (сватба, бал, годишнина). Разполага с професионална апаратура, необходима за озвучаването на всякакви събития и огромна разнообразна фонотека за всички Ваши изисквания.

+359886857756 - DJ Stenly

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ