Бусове под наем

Бусовете са универсално признати като едни от най-удобните транспортни средства на света. Техният значително по-голям вътрешен обем и вместимост ги прави идеалния избор за трансфер на пътници на кратки или дълги разстояния.

Има няколко съображения, на които е важно да обърнете внимание при селектиране на пътнически бусове под наем – ето какви са те. 

Кога да изберете да вземете бус под наем

Много хора имат определена асоциация, когато стане дума за транспортен бус и тя е за МПС, което пренася стоки и други пакетирани товари от едно място на друго. Бусовете, за които ще говорим днес са специално създадени, за да предоставят удобно и безопасно превозване на хора.

В зависимост от техния клас, модел и година на производство, в един бус можете да намерите от най-основните до луксозни екстри като телевизори на всяка седалка, индивидуална система за звук и климатик. Разбира се, този тип превозни средства струват повече отколкото по-обикновените бусове, но ако превозвате важни личности, може да си заслужава инвестицията.

Цената за наемане на автомобил, т.е. на по-луксозен бус е по-висока, но удоволствието, което пасажерите ще изпитват е значително по-голямо. Въпреки това, много фирми и транспортни компании избират да наемат по-нисък клас бусове именно поради тяхната стабилност и по-ниска цена на наемен период.

Какви пътнически бусове под наем можете да намерите

За щастие, както е при леките автомобили, бусовете също варират в своите модели, марки и размери. Това позволява на нашите клиенти да изберат точната за техните нужди машина.

Ние можем да предоставим най-различни класове бусове, с различен на брой места, като:

  • Бусове 6+2 места;
  • Бусове с допълнителен багажник;
  • Луксозни модели;
  • Модели 4+2 места;
  • Микробуси под наем.

Като предлагаме и различни пакети за транспортни машини с дълъг трансфер, както и предоставяме транспортна услуга с включен шофьор. Този вид пакети могат да се запазят преди запазването на конкретен вид транспортно средство.

Кой най-често наема микробуси

Причината да се наеме подобен вид транспортно средство най-често е свързана с пасажерския капацитет на кабината. Целта на един трансфер е да предостави приятно и удобно превозване през цялата продължителност на услугата, а това най-вече включва да има достатъчно място за всички на борда.

Статистиката на екипът ни от SpeedyCars.eu показва, че най-често, бусове под наем в София наемат хотелите, транспортните фирми, туристическите агенции и спортните клубове. Както споделихме по-горе, най-главната причина да се избере бус е понеже може да носи много хора наведнъж.

Има и други поводи, поради, които много частни лица избират тази услуга, а именно:

  • Сватби, тържества, абитуриентски балове;
  • Превоз на важни личности;
  • Концерти и спортни отбори;
  • Хорове, театрални трупи.

Поради увеличения капацитет за багаж, доста многочленни семейства също така избират да наемат бус, тъй като той им спестява тревогите за недостатъчно пространство за всички членове на семейството и техните багажи.

Този вид услуги също така предлагат допълнителни пакети за увеличаване на капацитетът за багаж, като добавят външни багажници отзад и отгоре, както и ски багажи и специализирани обезопаснителен столчета за деца.

За да разберете повече за този вид услуга, различните налични пакети и възможност за транспорт с професионален шофьор, можете да се свържете с нас 24/7.

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ