Оперативен лизинг

Притежавате ли компания, чиято дейност изисква дългосрочна употреба на автомобили? В такъв случай услугата „Оперативен лизинг“ може да бъде най-изгодното решение за вашия бизнес.

Услугата е подходяща също така за частни лица, които се нуждаят от дългосрочна употреба на превозно средство, без да поемат разходите за неговата собственост.

С тази услуга вие получавате възможността да управлявате автомобил за продължителен период от време, фиксиран в договор, който предварително сключвате с нашата компания.

По този начин вие си спестявате разходите по собствеността и имате възможността да изплащате автомобила на месечни вноски, като се наслаждавате на качествата му през целия период.

Предимствата да се възползвате от оперативен лизинг

Оперативния лизинг ви спестява много грижи, свързани с поддръжката на един автомобил. Нашият екип ще поеме пълната грижа по поддръжката и поправката на автомобилите, което ви освобождава достатъчно време да се съсредоточите върху управлението на вашия бизнес.

Срокът на услугата се определя най-вече според собствените ви нужди.

От вас ще бъде снета и грижата, свързана със сезонното оборудване на автомобила, тъй като ние ще осигурим необходимата екипировка за съответния сезон.

Не е необходимо да се притеснявате, че при повреда ще останете без превозно средство. В случай, че автомобила е неуправляем, ние ще ви осигурим заместващ такъв, който ще покрие вашите нужди.  

Тъй като нашият екип поема грижата за техническото състояние на автомобила без това да се отрази върху лизинговите вноски, разходите ви биха били значително по-ниски, отколкото ако той беше ваша лична собственост.

Какво е необходимо за да се възползвате от услугата

За да получите на ваше разположение автомобил на оперативен лизинг е необходимо да сключите с нас договор, в който е посочен периода на употреба.

В него се посочва фиксираната лизингова вноска, както и избраният от вас модел автомобил. СпидиКарс предлага огромно разнообразие от модели леки автомобили, джипове, бусове и миниванове.

Периодът на услугата и моделът автомобил избирате според своите конкретни нужди.