Кемпери под наем - стават ли за семейна почивка

Кемпери под наем - стават ли за семейна почивка

Семейните почивки могат да бъдат пълни с приятно чувства и емоции, но също така могат да съдържат и стресови ситуации. Пътуването до вашата ваканционна дестинация може да бъде една от тях, но ако сте с кемпер вероятността да с изкарате добре е по-висока.

От SpeedyCars.eu създаваме тази публикация, за да засегне предимствата на кемперите пред караваните, както и това дали всъщност наемането на подобно превозно средство ще направи семейната ви почивка по-приятна.

Кои кемпери стават за семейна почивка и кои не

Кемперите са особен вид превозно средство, тъй като са като ван, но с по-големи размери и реално стават за поддържане на нормален бит. Не всеки кемпер е подходящ за семейна почивка през лятото, особено ако вашето семейство е многочленно.

Основните неща, от които вие и вашите близки ще имате нужда, за да се чувствате комфортно, са:

  • Достатъчно пространство за всеки;
  • Удобни легла за всички членове;
  • Пространство за готвене;
  • Място за хигиена и естествени нужди;
  • Възможност за развлечение.

Това са само една малка част от основните неща, които един кемпер може да ви предложи. Имайки това предвид, най-добрият избор за кемпер за семейна почивка е такъв от по-висок клас с повече екстри и пространство.

Те са по-скъпи за наемане, но комфорта, който ще ви предоставят е несравним и в края на почивката ще оцените колко добро е било вашето решение. При семейства с малки деца е важно всеки един член да има собствено легло, като много родители избират да спят отделно от своите деца.

Изберете кемпер със спалня и допълнителни легла за децата, за да може всеки да разполага със собствено пространство.

Предимствата на кемпер под наем

Предимствата на подобен вид превозно средство през караваната, е че кемперите са изцяло самоходни и следователно ви предлагат по-голяма независимост. Те са също така по-подходящи за зимно лагеруване или къмпингуване на висока надморска височина.

Те имат повече изолация и предлагат реална отоплителна система за цялото битово пространство. Други предимства на кемперите пред караваните са:

  • По-голям капацитет на хора;
  • Генерално по-луксозни от караваните;
  • Пълна независимост на пътя;
  • Повече удобства при къмпингуване;
  • Място за къпане и сателитна телевизия.

В зависимост от това чрез, която услуга наемете каравана, можете да получите различни пакети подходящи за различни обстановки. Един и същ вид кемпер може да дойде с повече столове за сядане, хладилник, работеща мивка и баня с тоалетна, сателитна чиния, кафе машина, прибори за хранене и много други важни за комфорта неща.

Какви кемпери под наем можете да намерите в България

При наем на кемпер, един от най-основните въпрос е точно на какъв модел да се спрете. Истината, е че като цяло всички кемпери, са удобни и предлагат доста пространство, но по-големите модели са значително по-просторни и удобни за семейна почивка.

В България можете да намерите кемпер от различни производители – от Fiat, Mercedes, Honda и Peugeot. Има и луксозни кемпери, високопроходими, за дълъг престой, кемпери с двойни легла и тенти.

За да добиете най-добра представа за наличните екстри в кемпера и колите под наем в София, нашата препоръка е да посетите автопарка на услуга и да разгледате със собствените си очи. Така ще видите състоянието на превозното средство и можете да получите по-актуална информация.